Het gebruik van ICT in het dagelijks leven van een zelfstandige ondernemer aangenamer maken. Dat is waar ik mij voor inzet. Ik doe dit in de vorm van persoonlijk advies, ondersteuning en training.


Ik ben Martijn van de Bovenkamp, geboren in 1984 en woon sinds september 2010 met heel veel plezier in onze hoofdstad Amsterdam. In 2009 heb ik mijn HBO studie bedrijfskundige informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol afgerond. Daarvoor heb ik informatica aan het ROC A12 te Ede gevolgd. Het volgen van deze twee studies hebben mij een realistische (en technische) visie op het gebied van ICT gegeven. Ik heb hierdoor kennis van zowel de bedrijfskant als technische kant van ICT. Om mij nog verder te specialiseren op het gebied van bedrijf & informatie ben ik ik in september 2011 gestart met de opleiding 'informatiekunde' aan de Universiteit van Amsterdam.

Mijn eigen bedrijf heb ik gestart in mei 2005. Een bedrijfsnaam had ik toen nog niet voor ogen, maar de vriendelijke dame van de Kamer van Koophandel Utrecht vertelde mij dat ze de naam direct van mij moest weten tijdens de aanmelding. Ik heb toen gekozen voor de naam Bovenkamp ICT Advies. Ik heb nog zitten twijfelen om deze naam te veranderen, maar de naam dekt eigenlijk prima de lading.

Mijn interesses liggen op het gebied van sociale & nieuwe media, gadgets, web 2.0 en eigenlijk alles wat met computers te maken heeft. Hier ben ik ook dagelijks mee bezig. Ik ben actief op Twitter en lees veel Blogs en websites op mijn iPad. Misschien kent u een aantal van de eerder genoemde termen en misschien ook niet. Ik vind het leuk om mijn kennis aan u over te dragen. Maar dan wel in de mate die geschikt is voor uw persoonlijke situatie/onderneming. Dit kan varieren van een nieuwe smartphone (iPhone/Blackberry, etc) of de aanschaf van een nieuwe laptop tot het actief inzetten van Sociale media tools om uw eigen ondernemening te promoten.


Op de pagina DIENSTEN kunt u meer lezen over de diensten die ik 'lever'.

<
Bovenkamp op Linkedin
Bovenkamp op Twitter